Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

Krio terapija

Krio terapija ili  krio hirurgija je minimalno invazivna hiruška tehnika, kojom se primenom temperature od -196 stepeni uklanjaju benigne, premaligne ali i maligne promene kože. U našoj ordinaciji koristimo najsavremeniju opremu za krio terapiju, koja obezbeđuje brzo, efikasno i ciljano ukljanjanje promena sa minimalnim oštećenjem okolnog tkiva.

 

Koje su prednosti ove procedure?

Krio terapija tečnim azotom je bezbedna i jednostavna procedura, koja se brzo izvodi, može da tretira niz stanja, na bilo kom delu lica ili tela. Idealna je za pacijente koji imaju mnogobrojne promene, za brzo i efikasno uklanjanje.

 

Da li je ova procedura bezbedna tokom trudnoće i dojenja?

Terapija tečnim azotom je potpuno bezbedna tokom perioda trudnoće i dojenja.

 

Koje sve promene se mogu tretirati tečnim azotom?

Ciste, akne, angiofibromi, angiokeratomi, čeri angiomi, kondilomi, dermatofibromi, poromi, granuloma anulare, keloidi, lentigo, lihen sklerozus, moluske, piogeni granulom, sebacealne hiperplazije, seboroične keratoze, siringomi, ksantomi, veruke, bcc, bowen, aktinične keratoze, scc i mnoge druge…

 

Da li se tečni azot koristi u estetskoj medicini?

U estetskoj medicini tečni azot se koristi kao površni piling, u cilju eksfolijacije kože i kao priprema za druge procedure.

 

Ko treba da bude oprezan kod tretmana tečnim azotom?

Osobe preosetljive na hladnoću, sklone hiperpigmentacijama, kao i  osobe koje imaju promene koje se nalaze na kosmatoj zoni.

 

Šta može da se očekuje nakon tretmana?

Tretman je minimalno invazivan, ali nakon procedure možete očekivati peckanje, crvenilo, pojavu plikova, a potom i formiranje kraste.

 

Koliko često mogu da radim tretman tečnim azotom?

Sve zavisi od trenirane zone i tipa promene. Najčešće 1-2 puta nedeljno, idealno na 7-10 dana u dogovoru sa dermatologom.

 

Koliko tretmana je neophodno?

U zavisnosti od veličine promene, u proseku  je neophodno od tri do pet puta za kompletno uklanjanje promena.

 

Sve informacije su informativnog karaktera, pre svake procedure klijent se dogovara sa lekarom o svim koracima, procedurama i savetima za negu kože nakon tretmana.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381