Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

Česta pitanja

česta pitanja

Dermastyle.rs

+ - 1. Da li može da se plati karticama?

U našoj ordinaciji možete platiti karticama Mastercard, Maestro, Visa, Visa elektron i Dina.

+ - 2. Da li mogu da odradim pregled kod Vas ako imam privatno zdravstveno osiguranje?

Naša ordinacija ima ugovor o saradnji sa Generali osiguranjem, Triglav osiguranjem, Wiener Stadtische osiguranjem, Uniqa osiguranjem, DDOR Novi Sad osiguranjem i Sava osiguranjem. Vaš pregled kod nas zakažite putem call centra Vašeg osiguranja, a ukoliko posedujete Generali osiguranje, Vaš termin možete zakazati direktno preko nas ( nema potrebe za pozivanjem call centra).

+ - 3. Da li moje privatno osiguranje pokriva sve usluge?

U skladu sa polisom osiguranja koje imate, zavisi obim medicinskih usluga koje će Vam biti pokrivene. Specijalistički pregled spada u osnovnu proceduru koja je pokrivena, a u skladu sa pregledom i daljim potrebama, kao i nakon  konsultacija o individualnom slučaju sa call centrom osiguranja dobićete detaljnu informaciju o tome koje usluge su Vam u celosti pokrivene. Za korisnike osiguranja sa kojima imamo zaključen ugovor, za ostale medicinske usluge koje nisu pokrivene standardnom polisom, pripremili smo određene popuste.

+ - 4. Gde se tačno nalazite?

Nalazimo se na dva minuta peške od glavnog ulaza u Hram Svetog Save, na samo pet minuta od autobuskog stajališta Karađorđev park, u neposrednoj blizini Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije.

+ - 5. Gde mogu da parkiram auto?

Oko naše ordinacije je zelena parking zona. Najbliže javne garaže su Slavija ( 7 minuta) i garaža Kliničkog Centra Srbije (6 minuta).

+ - 6. Koliko unapred je neophodno zakazati termin?

Zavisno od intervencije koju želite, zavisi vreme zakazivanja. Za preglede, kao i medicinske procedure moguće je dobiti termine najkraćem roku, dok je za estetsku medicinu neophodno zakazati nekoliko dana ranije.

+ - 7. Da li moj partner/ partnerka može da sačeka dok završim pregled i proceduru?

Vaša pratnja može da sačeka u našoj čekaonici, posluži se najnovijim izdanjima novina i popije kafu, čaj, sok i posluži se sa grickalicama.

+ - 8. Da li imate wifi?

U našoj ordinaciji svim klijentima je na raspolaganju wifi, brzog protoka.

+ - 9. Da li mogu da zakažem konsultacije, pre izvođenja procedure?

Pre izvođenja i medicinskih i estetskih procedura, prethodi pregled lekara specijaliste. Tokom pregleda dobićete predlog rešenja, kao i plan aktivnosti. Proceduru u skladu sa dogovorom možete izvesti isti dan ili zakazati dodatni termin. Ukoliko proceduru ne radite istog dana, pregled lekara se naplaćuje po važećem cenovniku.

+ - 10. Kako mogu da zakažem termin?

Svoj termin možete zakazati svakog radnog dana od 11.00-19.00 h pozivom na broj telefona +381628725150, kao i putem e-maila info@dermastyle.rs.  

+ - 11. Da li mogu da zakažem pregled za subotu?

Ukoliko Vam je neophodan što skoriji pregled, previjanje ili aplikovanje terapije, možete dobiti termin za subotu, ukoliko zakažate najkasnije do petka u 19.00 h.

+ - 12. Gde mogu da vidim šta sve radite?

Na našem sajtu imate prikazane sve procedure, koje su dostupne u našoj ordinaciji. Ukoliko imate neke dodatne zahteve o njima se možete konsultovati putem našeg telefona ili e-mail adrese.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381