Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

Naš tim

Spec. dr med. Jovana Majstorović

Specijalista dermatovenerologije

Rođena 15.06.1988 u Beogradu, zavšava OOŠ” Vladislav  Ribnikar” i “Treću beogradsku gimnaziju” kao nosilac Vukove diplome.

Završila Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, kao najmlađa u generaciji, za manje od šest godina sa još nepunih dvadeset i četiri godine. Oslobođena odbrane završnog diplomskog rada, zbog pisanja i publikovanja naučnih radova tokom studentskih dana. 

Nakon toga završava pripravnički staž na Vojno medicinskoj akademiji, kada i upisuje postdiplomske studije, koje završava odbranom rada na temu “Značaj multidisciplinarnog pristupa u dijagnostici i tretmanu sindroma policističnih jajnika kod pacijetkinja sa aknama”.

Od kraja fakulteta bavila se urgentnom i sportskom medicinom, gde je imala prilku da pregleda naše najveće sportske klubove, kao i da se edukuje na temu značaja ishrane u očuvanju opšteg zdravlja.

Od 2016. godine se bavi dermatovenerologijom, estetskom i anti-aging medicinom.

Provela je četiri godine na specijalizaciji iz Dermatovenerologije, na Klinici za kožne i polne bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je i položila specijalistički ispit.

Svoje znanje iz Dermoskopije usavršavala je na AKH Univerzitetskoj klinici u Beču kod čuvenog profesora Haralda Kitlera.

Članica je Evropskog udruženja dermatovenerologa, Internacionalnog udruženja dermoskopista, Svetskog udruženja estetske i anti-aging medicine i mnogih drugih domaćih i stranih udruženja. Do sada je objavila preko deset naučnih radova.

Kolumnistkinja je mnogobrojnih domaćih i regionalnih portala gde sa zadovoljstvom deli svoje znanje i stavove o zdravoj lepoj i negovanoj koži.

Smatra da je lepa koža, spoj zdravlja, nege i duhovnog zadovoljstva.

Tečno govori engleski, francuski i španski, služi se italijanskim i nemačkim jezikom.

Dr Marija Dunjić

Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2014. godine sa prosečnom ocenom 9.30. U toku studija učestvovala je u nastavi kao demonstrator na dva predmeta, usavršavala se na međunarodnoj studentskoj razmeni, uz pisanje i publikovanje naučnih radova.

Nakon završenog pripravničkog staža u Kliničkom centru Srbije, dobija stipendiju od strane Medicinskog fakulteta u Beogradu za upis na postdiplomske doktorkse studije.

Na Klinici za plastičnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, po završetku devet meseci stručnog usavršavanja, 2016.godine započinje specijalizaciju iz Plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u trajanju od pet godina. Od 2017. do 2021.godine je na istoj klinici u radnom odnosu. Za to vreme posećuje stručne i naučne skupove i učestvuje u pisanju i publikovanju naučnih radova.

Nakon položenog specijalističnog ispita sa najvišom ocenom pred stručnom komisijom 2021.godine stiče zvanje specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Svoje znanje i veštine neprekidno usavršava kroz svakodnevni hirurški rad, pretežno u domenu estetske hirurgije lica i tela, kao i kroz brojne kongrese, seminare i ostale oblike edukacija u zemlji i inostranstvu. Osim hirurgije, aktivno se bavi i usavršava i u oblasti antiejdžinga i minimalno invazivnih estetskih procedura lica i tela.

Lepoti pristupa kroz prizmu lekara, pa je za nju zdravlje na prvom mestu na lestvici lepote.

,,Lepota počinje sa zdravim životnim navikama, izborima, mislima i stavovima. Kada ti preduslovi postoje, fizički izgled se može negovati ili korigovati od strane stručnih lica, nakon procene psiho-fizičkih potreba i benefita, uz poštovanje zdravih standara lepote i očuvanje prirodnosti izgleda.”

Tečno govori engleski jezik.

s
Nakon više od deset godina patnje sa aknama, napokon mogu da izađem na ulicu bez pudera. Hvala doktorki Jovani na strpljenju, savetima i motivaciji.
Marija Jovanović 23
Posle preležane Korone, primetio sam naglo opadanje kose. Nakon terapije i tri PRP tretmana, kosa mi je gušća nego ikada.
Nemanja Pešić 38
Već godinama patim od venskih ulceracija, koje se stalno otvaraju i jako teško zarastaju. Nakon serije svetlosne terapije i tretmana koje mi je uradila doktorka Jovana, napokon ne krijem više noge. Radujem se odlasku na plažu.
Ljubica Pavlović 68

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381