Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

O nama

O nama

Derma Style

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija“ Derma Style“ osnovana je sa ciljem da svojim klijentima pruži sve neophodne usluge pregleda, dijagnostike i lečenja oboljenja kože, kose, noktiju kao i polnih oboljenja. Kako moderna medicina napreduje, tako i metode očuvanja zdrave i lepe kože postaju imperativ, pa svim našim klijentima nudimo i metode prvencije starenja.

U samom srcu Vračara, pored Hrama Svetog Save, u prijatnom ambijentu, pružamo svim našim klijentima najmodernije i najsavremenije protokole lečenja.

Negujemo individualni pristup, i sve procedure prilagođavamo potrebama i željama naših pacijenata.

Naša vizija je celokupni koncept zdravlja, lepote i dobrog duha, koji želimo da podelimo sa svima onima koji dele naš pogled na svet.

Ubeđeni smo da je lepota, spoj zdravlja, dobrog osećaja i kvalitetne nege. Tu smo da ponudimo rešenje za sve Vaše probleme, dileme ili želje. Da zajedno sa Vama, stvaramo nasmejan i negovan odraz u ogledalu.

Želimo da promovišemo individualnost, jedinstvenost, ali i da edukujemo sve naše klijente o svim važnim segmentima zdrave i kvalitetne nege.

Tu smo da procenimo sve Vaše potrebe i da zajedno napravimo plan kako profesionalne, tako i kućne nege.

Poklonite nam Vaše poverenje, a u nama ćete dobiti vernog saveznika u borbi protiv svih onih nesavršenosti koje Vam ne dozvoljavaju da uživate u životu punim plućima.

Ponosni smo što delimo viziju sa velikim Dermatokozmetskim kućama, sa kojima zajedno radimo kako bismo Vam ponudili najbolju uslugu. Pored toga kvalitet proizvoda koje koristimo nam je od vitalnog značaja, pa ćete kod nas u ponudi dobiti preparate premium brendova estetske medicine.

Naši saradnici: La Roche Possay, Vichy, CeraVe, Eucerin, Bioderma, Uriage, Noreva, Avene, Ducrey, Aderma.

Proizvodi koje koristimo: Juvederm, Allergan, Jalupro, Neostrata, Skin tech, Regen lab.

Spec. dr med. Jovana Pešić

s
Nakon više od deset godina patnje sa aknama, napokon mogu da izađem na ulicu bez pudera. Hvala doktorki Jovani na strpljenju, savetima i motivaciji.
Marija Jovanović 23
Posle preležane Korone, primetio sam naglo opadanje kose. Nakon terapije i tri PRP tretmana, kosa mi je gušća nego ikada.
Nemanja Radović 38
Već godinama patim od venskih ulceracija, koje se stalno otvaraju i jako teško zarastaju. Nakon serije svetlosne terapije i tretmana koje mi je uradila doktorka Jovana, napokon ne krijem više noge. Radujem se odlasku na plažu.
Ljubica Pavlović 68

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381