Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

Fileri

Dermalni fileri

Jedna od najtraženijih intervencija širom sveta poslednjih godina je primena dermalnih hijaluronskih filera. Koža u procesu starenja gubi svoj volume i elastičnost, kao i masno tkivo koje se najbolje nadoknađuje primenom dermalnih filera.

Kako deluju fileri?

Fileri su gelaste strukture, njihova osnovna komponenta je hijaluronska kiselina, koja je prirodni sastojak kože. Hijaluron daje koži volumen i dodatno je hidrira. Nakon aplikacije hijaluronskog filera, koži se vraća volumen i hidriranost a bore se vidno smanjuju. Lice dobija odmoran i svež izgled.

Koje regije se mogu tretirati?

Svaka regija na licu može da se tretira jagodice, podočnjaci, temporalne zone, nazolabijalne brazde i popunjavanja usana.

Kakav je efekat ovog tretmana?

Primenom filera se eliminišu fine linije i bore, konturiše lice, vraća volumen obrazima i jagodicama, povećava volumen usana i pravi celokupni lifting lica.

Koliko je tretmana neophodno?

Sa neophodnom količinom u jednom aktu je moguće dobiti željeni rezultat. U praksi najpre se radi jedan do dva mililitra, pa se nakon nekog vremena dodaje još materijala, ukoliko je potrebno. Što je koža zrelija i sa vidnijim tragovima starenja, neophodna je veća količina materijala.

Koliko dugo traje efekat?

Prosečno vreme trajanja je od 12 do 18 meseci u zavisnosti od regije, ali i pacijenta. Nakon ovog perioda dolazi do prirodne razgradnje dermalnog filera i tada se preporučuje ponoviti proceduru.

Koliko dugo traje procedura?

Sama procedura se radi pod topikalnom anestezijom i traje oko petnestak minuta po regiji. Efekti se vide odmah nakon intervencije.

Koji su neželjeni efekti ove intervencije?

Uz kvalitetan materijal i stručnost lekara neželjeni efekti su minimalni. U sklopu ove procedure moguća je pojava otoka i/ili modrica, koje prolaze u roku od nekoliko dana.

Da li je moguće filere kombinovati sa drugim procedurama?

Kombinovanje različitih procedura u estetskoj medicine je sve češće, kako bi se dobio najbolji rezultat. Dermalni fileri se najčešće kombinuju sa botulinum toksinom, mezoterapijom, biorevitalizacijskim koktelima, pilinzima i ostalim precedurama.

 

Sve informacije su informativnog karaktera, pre svake procedure klijent se dogovara sa lekarom o svim koracima, procedurama, kao i dobija savet za negu nakon tretmana.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381