Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

Mikronidling

Mikroneedling je posebna procedura kojom se uz pomoć određenih aparata, koji imaju mikro iglice, vrši površinska trauma koža. Ova procedura dovodi do dodatnog stvaranja kolagena, ubrzava regeneraciju i rešava mnogobrojne površinske nesavršenosti, kao što su fine bore, fleke, ožiljci i strije.

Kojim aparatom se radi mikroneedling?

U našoj ordinaciji mikroneedling radimo profesionalnim i najboljim aparatom na tržištu. Na vrhu aparata nalazi se zamenljivi plastični kertridž sa 16 mikroiglica. Kertridži su sterilni, a nakon jedne upotrebe se bacaju. Dužina iglica varira u zavisnosti od problema koji se tretira, a mogu biti od 0.2 do 2 mm.

Kome je namenjen ovaj tretman?

Ovaj tretman utiče na ublažavanje finih bora, poboljšava teksturu kože, smanjenje proširenih pora, uklanja hiperpigmentacije, razmekšava ožiljke od akni, koristi se za hidrataciju i poboljšanje teksture kože, ali i kao redovni anti aging tretman.

Kako izgleda tretman?

Kao i pre svake procedure, naš lekar vrši pregled kože, određuje njen tip, aktuelno stanje i analizira promena koje se tretiraju. Tada se svakom pacijentu određuje individualni plan i program tretmana.

Zatim sledi čišćenje kože, potom se u zavisnosti od želje pacijenta može naneti lokalna anestezija. Nakon toga aparat se pokreće u tačno definisanim smerovima i pravcima. Po završetku tretmana nanose se različiti kokteli, koji odgovaraju potrebama kože.

Nakon tretmana se nanosi umirujuća maska, koja smiruje i dodatno hrani kožu.

Kolko često mogu da se rade ovi tretmani?

Učestalost tretmana zavisi od tipa problema koji se tretira, kao i intenziteta tretmana. Blaži tretmani se mogu ponavljati i na sedam dana, dok se oni agresivniji ponavljaju jednom mesečno.

Koliko mi je tretmana neophodno?

Broj tretmana zavisi od potreba kože. Za neke indikacije dovoljan je i jedan tretman, dok se kod nekih problema, kao što su na primer ožiljci od akni, savetuje serija od 3-5 vezanih tretmana.

Kako koža izgleda nakon tretmana?

Koža nakon tretmana je blago crvena, ali crvenilo prolazi nakon nekoliko sati.Tada se možete vratiti uobičajenim aktivnostima. U narednih nekoliko dana, koža može biti malo osetljivija i suvlja, ali ćete od našeg lekara dobiti precizne informacije kako da je dalje negujete.

 

Šta se ne preporučuje nakon tretmana?

Na dan tretmana se ne preporučuje šminkanje i savetuje se izbegavanje svih aktivnosti koje izazivaju znojenje. Izbegavajte teretanu, saunu, bazen narednih 48 časova. Zabranjeno je direktno izlaganje sunčevim zracima, savetuje se fotoprotekcija kremama sa SPF 50+ faktorom.

 

Mikroneedling Tretmani

 

  1. Hyalurone Volume

Hyalurone Volume tretman- namenjen je koži kojoj je neophodna dubinska hidratacija, volumen i zatezanje. Visok procenat hijaluronske kiseline povećava volumen kože, a usled toga se postiže i lifting efekat, koža postaje zategnutija, a bore i fine linije postaju manje vidljive. Može se raditi  kao redovni tretman kože ili kombinovati sa drugim tretmanima, kao dodatni vid hidratacije.

 

  1. Anti Wrinkle

Anty Wrinkle tretman- koji je osmišljen kao anti aging tretman, koji utiče na sprečavanje nastanka bora. Stimuliše sintezu novog kolagena, poboljšava elastičnost i čvrstinu kože. Preporučuje se kao standardna nega sprečavanja bora, ali se koristi i kod već izraženih bora, kako bi umanjio njihovu vidljivost i sprečio njihovo produbljivanje i nastanak novih.

 

  1. Vitality

Vitality tretman- namenjen je za poboljšanje celokupnog kvaliteta kože, ali i za podmlađivanje. On revitalizuje, hidrira i hrani kožu. Humektanti u njegovom sastavu, poboljšavaju sposobnost kože da zadrži vodu i tako sprečava dehidrataciju.

 

  1. Skin Whitening

Skin Whitening tretman- namenjen je za izbeljivanje i uklanjanje fleka i različitih tipova pigmentacija. Ujedno kod kože koja je sklona stvaranju fleka, ima preventivno dejstvo. Revitalizuje kožu i daje joj mek i ujednačen izgled.

 

  1. Anti marks

Anti marks tretman- namenjen je za remodelovanje tkiva i ožiljaka. Deluje na ožiljke od akni i opekotina i smanjuje strije. Poboljšavajući elastičnost i čvrstinu kože, daje joj zdrav izgled. Zbog bogatog sastava faktorima rasta, savršen je za kombinaciju sa Vitality tertamnom, standardnim PRP tretmanom i u kombinaciju sa hemijskim pilinzima.

 

  1. Problem control

Problem contorl tretman- namenjen je masnoj i problematičnoj koži. Utiče na prevenciju nastanka akni , reguliše rad sebacealne žlezde, smanjujući produkciju sebuma. Čini kožu glatkom i čistijom, ima antibakterijski, antioksidativni i antizapaljenski efekat. Može se koristiti samostalno ili kao deo protokola za lečenje akni.

 

  1. Hair

Hair tretman- namenjen je za poboljšanje izgleda dlake, stimuliše rast kose i poboljšava njen kvalitet.

 

  1. PRP bez igle

PRP bez igle tretman- namenjen je svima koji žele da osete blagodeti tretmana sopstvenom plazmom a ne žele iglu. Može se kombinovati sa anti marks tretmanom ili se izvodi kao samostalan tretman.

 

Sve informacije su informativnog karaktera, pre svake procedure klijent se dogovara sa lekarom o svim koracima, procedurama, kao i dobija savet za negu nakon tretmana.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381