Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

Clinique, Rinse-off Foaming Cleanser

Kada govorimo o nezi kože, svakako da prvu stepenicu predstavlja dobro pranje i otlanjanje svih nečistoća koje su se nakupile na našoj koži. To su ostatci sebuma, prašine, aerozagađenja ali ujedno i delovi naše šminke i mnogobrojnih kozmetskih preparata koje smo naneli na kožu. Posebno uveče, pred odlazak na spavanje, moramo sa kože otkloniti sve te čestice nečistoće, kako bi ona tokom noći mogla da se regeneriše .

 

Ove sedmice predstavljamo jedan od najpopularnijih čistača iz porodice Clinique, posebno odgovara masnijoj i kombinovanoj koži, sa koje odstranjuje i najtvrdokorniju šminku, ali i ostatke znoja i nakupljenih prljavština.

Iako proizvođač, savetuje upotrebu sva tri Clinique proizvoda za pune rezultate, ovaj izuzetno lak za nanošenje čistač za lice, svoje efekte ostvaruje i samostalno. Kod izrazito suve kože može da izazove naknadno isušivanje, pa se preporučuje da se ne koristi svakodnevno, kao i da se nakon njegove upotrebe koža dodatno nahrani.

Kod masne i kombinovane kože, ostvaruje svoj pun potencijal, pošto otklanja viške sebuma i dugotrajno matira kožu.

Iako globalno hvaljen kao izuzetno efikasan kompletan čistač lica, ipak ovaj proizvod je najefikasniji za skidanje šminke, pa čak i one profesionalne i jake. Nakon korišćenja obavezno lice dobro isprati i preći tonerom ili micelarnom vodom, a nakon toga nastaviti sa svojom uobičajenom rutinom nege.

 

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381