Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

Novosti iz NOREVE, nova linja Sebodiane DS za Seboroični dermatitis, kožu sklonu crvenilu i perutanju

Nakon detaljnih istraživanja i kliničkih ispitivanja, Noreva laboratorija je razvila liniju proizvoda SEBODIANE DS, namenjenu rešavanju problema seboroičnog dermatitisa i eliminaciji simptoma crvenila i perutanja kože.
U ponudi su Sebodiane DS serum, Sebodiane DS intenzivni šampon protiv peruti i Sebodiane DS mikro-emulzija. Zahvaljujući patentiranom kompleksu S-Reguline, Sebodiane DS proizvodi za negu umiruju inflamaciju, ograničavaju proliferaciju gljivica i eliminišu ljuspe.

 

SEBODIANE DS, intenzivan šampon protiv peruti predstavlja prvu liniju odbrane protiv seboroičnog dermatitisa. Sadrži moćne keratolitičke (salicilnu kiselinu i Ihtiol) i antigljivične supstance (cink pirition, pirokton olamin, klimbazol) a koristi se za higijenu kože glave, kao i svih kosmatih delova tela koji imaju sklonost ka crvenilu i perutanju. On je bez sapuna, parabena i parfema, a sve studije govore za dovodi do značajnog smanjenja simptoma već posle nekoliko korišćenja.

 

SEBODIANE DS, mikro-emulzija, idealan nastavak nege nakon šampona, ali može da se koristiti i zasebno za kožu koja je sklona crvenilu i perutanju, kao i kod temenjače kod beba, ali i kao podloga za šminku. Tajna njene efikasnosti leži u Kompleksu S-Regulin koji eliminiše ljuspe, reguliše mikrofloru kože i ublažava svrab, zatim u Vitaminu PP koji umiruje i ublažava upaljene regije i u mnogobronim aktivnim sastojcima koji hidriraju, umiruju i formiraju zaštitni sloj.

 

SEBODIANE DS, serum, Specijalno formulisan da eliminie ljuspe, oslobodi svraba i reguliše proizvodnju sebuma. Posebno dizajnirana bočica sa pipetom omogućava ciljano i produženo delovanje na teško dostupnim mestima. Glavni sastojak je takođe S-Regulin koji deluje antigljivično, eliminiše skvamu i umiruje i reguliše mikrofloru kože, pored njega tu je linolna kiselina koja kontroliše protok i kvalitet sebuma.

 

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381