Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

Eucerin, Photoaging Control Face Sun fluid i CC krem sa hijaluronskom kiselinom

Obavezan proizvod svakog leta, svakako je idealan preparat za zaštitu Vaše kože od Sunca. Danas predstavljamo dva proizvoda iz Eucerin linije za zaštitu od sunca, fluid i CC krem za lice, namenjen svim tipovima kože.

Oba ova proizvoda zapravo sadrže iste osnovne sastojke i napravljeni su da udovolje onima koji samo žele foto zaštitu u malo laganijoj teksturi fluida, ali i onima koji ujedno žele i toniranu kremu koja će im pružiti sve blagodeti zaštite ali i ujednačenog tona.

 

Fluid pomaže u sprečavanju fotostarenja i vidljivo umanjuje bore, a CC varijanta sadrži i blagi svetli pigment koja ujednačavajući ten, može biti idealna podloga, pa čak i lagana zamena za vaš puder ili toniranu kremu.

U Eucerinovim laboratorijama razvili su posebnu naprednu tehnologiju, koja nudi značajno visok faktor UVA i UVB zaštite, ali i od visokoenergetski vidljive svetlosti. Sve kreme za sunčanje, sadrže Gliceretiničnu kiselinu, koja pomažu mehanizam obnavljanja DNK kože, a hijaluronsku kiselina koja je u ovim kremama visoko zastupljena,  koja daje volumen i smanjuje vidljive znake starenja . Sadrže i Likokalkon A , koji pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala i na taj način održava kožu mladom i jedrom.

 

Ovaj proizvod se lako nanosi, formula se ne lepi, brzo upija i nije komedogena. Mnogobrojne dermatološke studije pokazale su dobru podnošljivost i na najosetjiijoj koži, a preko 90 % žena koje su učestvovale u studiji su primetile trenutno ujednačavanje tena sa CC kremom, značajno hidriranu kožu, blistavost kože, kao i smanjenje plitkih bora posle nekoliko nedelja korišćenja.

Ne zaboravite da je zaštita od Sunca imperativ, za zdravu, očuvanu i mladu kožu bez bora! Kreme za zaštitu od Sunca su Vaš saveznik, ali ukoliko ih nanesete to ne znači da treba da provedete ceo dan izloženi direktnim sunčevim zracima.

 

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381