Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

La Roche-Posay Anthelios XL Anti-shine

Prvi sunčani dani, sve više vremena koje provodimo napolju i Sunce koje je svakog dana sve jače, dovoljan su razlog da nam glavni akcesoar ovih dana bude upravo krema, koja će nas štititi od štetnih efekata sunčevih zraka.

Ovog meseca moj favorit je La Roche-Posay Anthelios  XL Clean touch krema protiv masnog sjaja.Ova idealna tekstura, posebno napravljena za masnu i kombinovanu kožu, sprečava masni sjaj  i reguliše proizvodnju sebuma, a ujedno XL-PROTECT pruža visoki stepen zaštite od UVA/UVB sunčevih zraka.
Tajna efikasnosti ove kreme je u  patentiranom sistemu filtera Mexoplex® kombinovanim sa La Roche-Posay Termalnom izvorskom vodom, koja ima umirujuća i antioksidativna svojstva

Bez parabena i konzervanasa, nekomedogena, bez mirisa ova krema je idealna za sve one koji žele svojoj koži da pruže maksimum nege i zaštite po najvišim dermatološkim standardima.

Nova tuba dobro čuva formulu, a pumpica omogućava laku aplikaciju svuda I uvek, i tako ovu kremu čini vašim neophodnim saveznikom gde god da ste se zaputili.

Ne zaboravite, da je najbolja šminka lepa, zdrava i negovana koža, bez tragova oštećenja od Sunca.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381