Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

Sve što treba da znate o brendu CeraVe

CeraVe je američki brend, koji je razvijen sa dermatolozima 2005. godine. Razvijen je sa ciljem da koži pruži neophodnu kombinaciju esencijalnih ceramide 1,3,6-II, ali i masnih kiselina i ostalih lipida kako bi kožna barijera bila ojačana i obnovljena, a koža samim tim zdrava i hidrirana.

CeraVe MVE tehnologija

Specijalna MVE (multi vezikularna emulija) tehnologija, koja je karakteristična za CeraVe je revolucionarni sistem postepenog otpuštanja sastojaka u kožu, tokom perioda od 24 sata, sloj po sloj, što koži omogućava da ostane meka ceo dan.

Lansiranje brenda

Ova dobitna kombinacija ceramide i MVE tehnologije, dovela je do lansiranja brenda 2006. sa tri prva proizvoda, koji dan-danas osvajaju srca ljubitelja dermatokozmetike širom sveta. To su Hidratantna krema, hidratantni losion i hidratantna emulzija za čišćenje.

CeraVe danas

CeraVe je trenutno jedan od najpopularnijih dermatokozmetskih brendova širom sveta. Razvijen je u saradnji sa dermatolozima, i broji preko 70 proizvoda koji targetiraju različite probleme kože.

CeraVe kod nas

Od marta ove godine, Cerave je dostupan i na našem tržistu, sa osam sajnih proizvoda, koji su dostupni u različitim veličinama.

Losioni za čišćenje lica

CeraVe na našem tržišu ima dve umivalice, jednu hidratantnu, koja je namenjena suvoj ili normalnoj koži, i penušavi gel koji sadrži niacinamid koji je pogodan za masnu kožu. Obe formulacije su nežne, osmišjene da adekvatno uklanjaju višak masnoće, šminke, nečistoće, ali istovremeno umiruju I hidriraju kožu.

Hidratantne kreme za lice

CeraVe nam nudi dve hidratantne kreme za lice, jednu sa SPF faktorom 25, a drugu bez faktora. Obe pored već poznatih cermida sadrže formule koje umiruju kožu, čine je glađom i lepšom, a kožna barijera je regenerisana, a vlažnost očuvana.

Kreme za telo

Kada je telo u pitanju, u ponudi su nam hidratantna krema, i hidratantni losion, koji će na najfiniji način nahraniti Vašu kožu i održati je zdravom. U ponudi imamo i kremu za ruke, ali i stopala. Svi proizvodi sadrže i hijaluronsku kiselinu, koja pomaže koži da bude jedra i voluminozna.

Svi proizvodi su bez mirisa, tako da ih bez problema mogu koristiti i oni sa osetljivom kožom. 

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381