Email: info@dermastyle.rs

Fiksni telefon: 0114515387       Mobilni telefon: 0628725150

Pratite nas:

DERMASTYLE

Uriage water mist / Brume d’eau

Sa dolaskom lepih dana, nije bilo teško da se odlučim za  favorit meseca. Proizvod koji u jednom nudi osveženje, hidrira, štiti od zagađivanja i ujedno sadrži  SPF 30 (UVA I UVB filteri ) je nešto što svako od Vas mora da ima u svojoj torbi ili kolima. Sadrži Vitamin E koji štiti kožu od zagađivanja i Vitamin C koji ujednačava ten i daje koži blistavost.

URIAGE WATER MIST / BRUME D’EAU

Prvi termalni mist, koji je lak za aplikovanje, ostavlja kožu mekanom poput safira, sa prekrasnom voćno-cvetnom mirisnom notom i sve to u termalnoj vodi koja potiče iz francuskih Alpa, sa visine od 442 m.

Tajna ovog sjajnog mista je u formuli. Hidro- termalni kompleks je spoj tri komponente.

1.Uriage termalna voda, koja održava optimalni nivo hidratacije, jača i obnavlja kožnu barijeru

2.H2O Patch, čine ga aktivni sastojci alginat, hijaluronska kiselina i Pullulan, koji su raspoređeni u 3D matriks. Nanešen na kožu stvara neokluzivan film koji obnavlja hidrolipidnu barijeru koji postepeno i dugo oslobađa aktivne sastojke.

  1. AQUAXYL je kompleks koji je nastao vezivanjem različitih šećera. Obnavlja međucelijski cement, prodire kroz površinski sloj korneocitai povećava prirodne reserve NMF-a. ( prirodni vlažeći faktor).

Rezultati:

+41 % više hidriranosti nakon 8h,  ne ostavlja masan efekat kod preko 89 % korisnika, 95% korisnika je odmah prijavilo bolju hidriranost kože.

Idealna uvek i svuda. Praktična ambalaža omogućava lako nošenje i hidriranost gde god da se nalazite, a samo jednim potezom nanosite na svoju kožu sve ono što joj je neophodno da bude sveža i zaštićena.

opis opis opis

Email: ordinacija@dermastyle.rs

Telefon: +381